Saturday, 17 February 2018

BERMINAT MENJADI AGEN/PEMBORONG!!!

Agen diperlukan !!!

Kami memerlukan agen yang rajin, berminat untuk berniaga dan boleh bekrjasama dalam satu pasukan.

Syarat untuk menjadi agen, anda hendaklah membuat pembelian minimum 15 pek untuk kawasan Lembah Klang dan 25 pek untuk kawasan luar Lembah Klang.

Manakala untuk menjadi pemborong pula, minimum pembelian ialah 100 pek iaitu 4 kotak dan ke atas iaitu.
(satu kotak = 25 pek sate kebab)

Bagi Lembah Klang, penghantaran di caj mengikut jarak manakala luar Lembah Klang, penghantaran adalah melalui bas dan di caj mengikut jumlah kotak.

Kami mencari agen/pemborong bagi semua kawasan di Malaysia. Konsep kami ialah bisnes terbuka dan berjemaah. Tiada had agen di satu kawasan. Sesiapa sahaja boleh menjadi agen. Yakinlah setiap rezeki itu telah ditetapkan oleh Allah. Yang penting usaha. Sesiapa yang berusaha pasti akan beroleh ganjaranya. Itu adalah janji Allah. In sya Allah

Berminat, sila hubungi :

PM FB : Azira
Wasup/SMS/CALL : 017-9409691
Emel : norazira.mohamed@gmail.com
Fanpage : Sate Kebab Akmal 

Tuesday, 17 February 2015

Jemput-jemput sate kebab




Petang-petang sedap kalau lepak kat luar rumah sambil perhatikan cik abang bersihkan rumput di halaman kan? Akak suka bagi upah makan. hehehe...

Kegemaran suami akak, jemput-jemput sate kebab. Dia kata jemput-jemput sate kebab yang akak buat dia tak jumpa kat tempat lain. Hilang rasa penat.

Gembira hati akak bila suami puji,

Kalau adik nak buat untuk suami, boleh cuba resepi akak ni.

Bahan A:

  1. Sate Kebab - grill sebentar
  2. Bawang Merah
  3. Cili Api @ Kalau nak extra pedas


Bahan B:

  1. Tepung
  2. Garam
  3. Lada Sulah
  4. Serbuk Bawang Putih

Cara-caranya:

  1. Semua Bahan A diblender halus
  2. Semua Bahan B digaul sebati di dalam besen/mangkuk besar
  3. Campurkan bahan A & B.
  4. Tambah air sedikit demi sedikit sehingga cukup sesuai untuk dijemput
  5. Sediakan air dalam mangkuk, jemput tepung menggunakan tangan yang basah (celup dalam mangkuk berisi air)
  6. Goreng dengan minyak yang mewah.
Selamat mencuba

Kredit resepi dari Akmal Official blog.

Wednesday, 8 October 2014

Sijil Penghargaan

Bismillah...

Alhamdulillah, sepanjang Sate Kebab Akmal berada di pasaran Malaysia bermula dari tahun 2010, En. Azizul Akmal selaku Pengarah Urusan Akmal Food Industry telah berjaya memenangi dua anugerah dan diberikan sijil penghargaan.

Untuk pengetahuan semua, En. Azizul Akmal telah mendapat tempat pertama dalam Pertandingan Hasil-hasil Pertanian yang diadakan di MAEPS, Serdang, Selangor semasa MAHA 2012 bermula dari 23 November - 2 Disember 2012.


Selain itu, beliau juga telah memenangi tempat pertama juga untuk ketegori inovasi dalam Pertandingan Hasil Pertanian (Pemprosesan) sempenan Hari Peladang, Penternak dan Nelayan Negeri Selangor (MPPNS) juga pada tahun 2012.


Alhamdulillah, Sate Kebab  The One and Only one !


Kandungan : 1 peket terdapat 20 batang. 
Harga RM15 per pek
Untuk penghantaran pembelian hendaklah melebihi 3 pek ke atas.


Untuk menjadi agen, minimum pembelian ialah 10 pek
Untuk menjadi pemborong, minimum pembelian ialah 100 pek

Penghantaran untuk agen dan pemborong adalah PERCUMA.

Berminat, sila hubungi :

PM FB : Azira (SUPERSTAR SATE KEBAB AKMAL)
Wasup/SMS/CALL : 017-9409691
Emel : norazira.mohamed@gmail.com
Fanpage : Sate Kebab Akmal 


Tuesday, 7 October 2014

Fasa Baru Sate Kebab


Buat makluman cik /puan / tuan 

Kami sedang melalui fasa pembaharuan sistem pemasaran yang memberi peluang kepada usahawan micro menjana pendapatan dengan memasarkan SATE KEBAB melalui sistem agen. 

Implementasi ini baru sahaja berlaku 4 minggu yang lepas. InsyaAllah peluang ini akan terus berkembang sehingga kami dapat memberikan harga yang kompetitif untuk barisan ejen2 kami yang berusaha.

Bahagian pemasaran sate kebab akmal telah di ambil alih oleh Kami SELAKU TEAM SUPERSTAR SATE KEBAB AKMAL ...iaitu memasarkan sate kebab melalui sistem ejen.Kami sedia membantu anda dan Pakej perniagaan untuk agent baru disediakan.



Buntu memikirkan idea untuk hidangan minum petang?
# Pertimbangkan Sate Kebab ini dalam senarai menu anda.
# Produk Muslim.
# Sedap dan mudah disediakan.
# Boleh panggang, bakar , goreng dan kukus. Pilihan di tangan anda.

Terdapat 3 pilihan perisa untuk anda:
- Black pepper
- Pedas
- Beriani



Kandungan : 1 peket terdapat 20 batang. 
Harga RM15 per pek
Untuk penghantaran pembelian hendaklah melebihi 3 pek ke atas.


Untuk menjadi agen, minimum pembelian ialah 10 pek
Untuk menjadi pemborong, minimum pembelian ialah 100 pek

Penghantaran untuk agen dan pemborong adalah PERCUMA.

Berminat, sila hubungi :

PM FB : Azira (SUPERSTAR SATE KEBAB AKMAL)
Wasup/SMS/CALL : 017-9409691
Emel : norazira.mohamed@gmail.com

Fanpage : Sate Kebab Akmal 

Monday, 6 October 2014

Agen Diperlukan!!!


Best Selling Sate Kebab in town



EJEN DIPERLUKAN!!!

Ok, ramai yang tercari-cari jalan untuk mendapatkan duit tambahan. Sebenarnya tidak susah. Yang penting kita hendaklah rajin dan istiqamah. Dengan menjual sate kebab pun in sya Allah kita dapat buat duit. Yang penting mahu ke tidak mahu jer...


Untuk mendapat income yang stabil, kita juga hendaklah consistent supply sate kebab. Ok nak tau cara paling consistent supply tak?

1. Supply ke kantin sekolah

2. Supply kat makcik goreng sosej tepi jalan....
3. Supply kat abang pasar malam
4. Supply kat kantin kilang
5. Supply kat kantin pejabat.

Kenapa?? kerana : 
  • Mereka menjual hari2.
  • Mereka ada freezer..
  • Mereka peniaga jalanan yg tegar... Bukannya hari ini meniaga esok stop.

Ok, katakan jiika kita dapat supply ke 10 buah sekolah yang beli borong dari anda. Anda akan sibuk. Kalau dapat 20 tempat yang kita consisten supply? Anda pasti sibuk giler tapi sibuk yang happy. Gembira walaupun sibuk.

Ok, jom kita kira. 
Andai kata satu pek kita dapat RM2, 
Seratus pek sehari x RM2
RM200 untung kasar sehari.
Sebulan? Fuh!!! Kalah gaji orang yang duduk bekerja dalam econ. 

Modal permulaan yang rendah dan terlalu mudah untuk dijual.


1 peket terdapat 20 batang. Harga RM15 per pek
Untuk penghantaran pembelian hendaklah melebihi 3 pek ke atas.

Agen diperlukan !!!

Untuk menjadi agen, minimum pembelian ialah 15 pek untuk Lembah Klang dan 25 pek untuk luar Lembah Klang.
Untuk menjadi pemborong, minimum pembelian ialah 100 pek dan ke atas.

Bagi Lembah Klang, penghantaran di caj mengikut jarak manakala luar Lembah Klang, penghantaran adalah melalui bas dan di caj mengikut jumlah kotak.

Berminat, sila hubungi :

PM FB : Azira
Wasup/SMS/CALL : 017-9409691
Emel : norazira.mohamed@gmail.com
Fanpage : Sate Kebab Akmal 

Sunday, 5 October 2014

Cara memasak Sate Kebab Akmal

Sate kebab keluaran Akmal Food Industry adalah sate kebab 100% isi ayam segar yg diadun dgn rempahratus istimewa, tanpa pengawet, tanpa MSG selamat dimakan utk kanak2 dan seisi keluarga. 1pek 20cucuk dgn 3 pilihan rasa yg pasti memenuhi selere anda :-
1. sate kebab perasa lada hitam (blackpepper)
2. sate kebab beriani
3. sate kebab pedas (hot/spicy)


Bagaimana memasak sate kebab Akmal? Mudah sahaja. Anda boleh :

1) Rebus


2) Goreng tanpa minyak menggunakan pan


3) Masak menggunakan microwave oven


4) Steam 



5) Grill di atas api


6) Menggunakan pemanggang ajaib


Alhamdulillah, hasilnya cukup menyelerakan. Masaklah menggunakan medium apa pun, in sya Allah kelazatan sate kebab Akmal akan terserlah.

Jom dapatkan sate kebab Akmal sekarang. Nak beli satu pek pun boleh, 3 pek semua perisa pun boleh, nak jadi agen atau pemborong pun di alu-alukan.

Berminat sila hubungi :

PM FB : Azira
Wasup/SMS/CALL : 017-9409691
Emel : norazira.mohamed@gmail.com
Fanpage : Sate Kebab Akmal

Saturday, 4 October 2014

Frozen Food- Sate Kebab


Satu lagi frozen food keluaran muslim yang sangat enak, lembut dan mengancam rasanya. Adanya certified halal Jakim.

Terdapat 3 perisa :
-->Beriani
-->Pedas
-->Blackpepper



** Cara Penyediaan - cukup mudah
Hanya panggang @ grill di non stock pan ataupun pan ajaib. 5 min ke 7min dah sedia untuk dimakan..

** Kenapa perlu dapatkan sate kebab?
- Kerana ianya sangat sesuai untuk dimakan seisi keluarga tak kira bila2 masa.
- Juga sesuai untuk anak anda bawa bekal sekolah..



1 peket terdapat 20 batang. Harga RM15 per pek
Untuk penghantaran pembelian hendaklah melebihi 3 pek ke atas.

Agen diperlukan !!!


Untuk menjadi agen, minimum pembelian ialah 10 pek
Untuk menjadi pemborong, minimum pembelian ialah 100 pek

Penghantaran untuk agen dan pemborong adalah PERCUMA.

Berminat, sila hubungi :

PM FB : Azira
Wasup/SMS/CALL : 017-9409691
Emel : norazira.mohamed@gmail.com
Fanpage : Sate Kebab Akmal